Kundrecensioner

Vad har mina kunder tyckt om att träna tillsammans med mig? Här hittar du några kundrecensioner:

Det bästa med att träna med egen PT är att få verbalisera de egna målen och utmaningarna samt få konkreta förslag och tips på hur man skall komma dit, av en person som är endast fokuserad på att just min träning skall utvecklas.

För mig var det första gången jag testade på intervallträning och fick kommentarer på min löpningsteknik – och det gav resultat! Efter träning med PT-Lina förbättrade jag min tid på tian med 4 minuter!

Jag skulle rekommendera dig som vill bli inspierad och utmanad i din träning att testa på att träna med Lina. Det är ingen skillnad vad din utgångspunkt är. Jag har en känsla av att Lina kan träna och inspirera såväl motionärer som elitidrottare. Jag gillar hennes attityd till träning; det skall vara utmanande, effektivt, funktionellt, säkert och roligt! Den här attityden smittar av sig och plötsligt står man där på huvudet eller gör sina första chins! Jag tycker också om hennes sunda inställning till kost och kroppen överlag. Man känner sig värdefull och vacker i hennes sällskap och det tycker jag är en viktig egenskap för en PT. Det är också inspirerande att följa med hur dedikerad och passionerad hon är för sina egna sporter och hur hon målmedvetet jobbar för att nå sina egna mål.

Jag har också haft mitt livs värsta muskelvärk i låren efter ett mördarpass med Lina, men det är en helt annan historia… Nu är det din tur att utmana dig själv i träningen!

//Eva

Tusen tack för att du har hjälpt mig närmare mitt mål här i livet. Det har varit till en stor hjälp och du är otroligt duktig i det du gör! Tack!

//Julia (pt-online)

Jag är mycket nöjd med träningsprogrammet du satt ihop och kontakten med dig har funkat bra. Jag kommer säkert att återkomma till dig i framtiden.

//Sara (pt-online)

Med mig som PT skall vi se till att du når dina träningsmål!

Din PT – Vem är jag?

Lina Björkskog jobbar som personlig tränare i Helsingfors och närområdet och har också PT online. Linas specialområde är tuff hemmaträning och funktionell träning med endast kroppen som motstånd. Effektivt och tidssparande träning är det som Lina tror på! Eftersom Lina är fysioterapeut kan hon ta olika muskel- och ledproblem i beaktande under uppbyggnaden av träningprogrammen.

Språk:
  • Svenska
  • Finska
  • Engelska

Priser

Priser från 80 € / månad eller 80 € per gång. Som betalningsmedel fungerar även Smartum-sedlar eller Sporttipassi.

Yhteystiedot

Lina Björkskog
Y-tunnus: 2554756-3
Puhelinnumero: 0504672598
Sähköposti: lina.bjorkskog@gmail.com