OBS! Just nu är jag på mammaledigt och tar inte emot nya kunder. 

Har du bestämt dig för att nå dina träningsmål men behöver hjälp på vägen? Behöver du tips på övningar eller hjälp med att bygga upp ett träningsprogram som passar för dig? Då är en personlig tränare vad du behöver. Lina Björkskog jobbar som personlig tränare i Helsingfors och närområdet och har också PT online. Linas specialområde är tuff hemmaträning och funktionell träning med endast kroppen som motstånd. Effektivt och tidssparande träning är det som Lina tror på! Eftersom Lina är fysioterapeut kan hon ta olika muskel- och ledproblem i beaktande under uppbyggnaden av träningprogrammen.

Personlig träning i Helsingfors

Träningen sker alltså live i Helsingfors-området, med ett visst antal träningspass tillsammans. Vi förbereder oss online innan passet för att spara tid för träning när vi väl träffas. Träningspassen räcker ungefär 50 minuter. Välj mellan följande paket eller berätta vad du letar efter till min mail: lina.bjorkskog@gmail.com

I samtliga paket ingår ett eller flera träningsprogram som skickas via mail i en utskriftsvänlig och lättläst PDF-fil. I den personliga träningen också kostrekommendationer, eftersom rätt kost är mycket viktig för en god hälsa.

Med mig som PT skall vi se till att du når dina träningsmål!

Din PT – Vem är jag?

Lina Björkskog jobbar som personlig tränare i Helsingfors och närområdet och har också PT online. Linas specialområde är tuff hemmaträning och funktionell träning med endast kroppen som motstånd. Effektivt och tidssparande träning är det som Lina tror på! Eftersom Lina är fysioterapeut kan hon ta olika muskel- och ledproblem i beaktande under uppbyggnaden av träningprogrammen.

Språk:
  • Svenska
  • Finska
  • Engelska

Priser

Priser från 80 € / månad eller 80 € per gång. Som betalningsmedel fungerar även Smartum-sedlar eller Sporttipassi.

Yhteystiedot

Lina Björkskog
Y-tunnus: 2554756-3
Puhelinnumero: 0504672598
Sähköposti: lina.bjorkskog@gmail.com